Even voorstellen:

Mijn naam is Petra van Schaik en ik ben woonachtig in Geldermalsen. Sinds jaren is creeeren van juweeltjes van glas, door middel van vuur, mijn grote passie. Ik ben begonnen met het maken van sieraden door hiervoor materialen en kralen in te kopen. Echter na het volgen van een cursus hoe zelf  glaskralen te maken door middel van een brander, was ik meteen verkocht!  Ik vind het belangrijk om goede materialen te gebruiken. De kralen worden allemaal uitgehard in de oven, zodat het goed draagbaar is. Daarnaast werk ik de sieraden af met zilver 925 of chirurgisch staal. Deze materialen zijn hypo allergeen. 
 Ook nu volg ik nog regelmatig cursussen om nieuwe technieken bij te leren. Want met glas raak je nooit uitgeleerd

Open Atelier

Regelmatig laten Gemaakt Door en Vlamhart hun creaties zien! In het het tassen-atelier van Dorien  kan je een kijkje nemen en je laten verwonderen door de prachtige lederen tassen van Dorien en de glascreaties van Petra. Kom gerust vrijblijvend even binnenlopen.

Tevens is er de mogelijkheid om cadeautjes te kopen voor bijvoorbeeld de feestdagen, denk aan: leren tassen, accessoires van leer en sieraden van glas. 
Het atelier is iedere donderdag geopend van 10uur tot 16 uur. 

Tip: wij hebben ook leuke cadeau ideeën voor mannen! 

vlamhart glaspassie kleur vuur glas lampwork glaskraal kralen bead hart

Vind jouw vuur!

Er is niets zo fijn als weten waar jouw vuurtje van gaat branden. 

Mijn vlam brand elke dat als ik bezig ben met mijn passie. Het creëren van prachtige sieraden en objecten door de ambacht van het versmelten van glas in een brander, ook wel lampwork genoemd. 

Altijd uniek en altijd vol met liefde voor het vak. 
Met mijn producten wil ik je een stukje van die passie meegeven en jou eraan herinneren: 
Vind jouw vuur!

Meer zien?

Kun je het niet vinden wat je zoekt in mijn webshop? Maar denk je dat ik het mogelijk wel kan maken. Vul dan onderstaand formulier in. Mogelijk kunnen we na overleg toch een mooi passend sieraad voor je maken. 

Of vind je het leuk een keer in mijn atelier te kijken? Vul dan onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak. Of ga met "knop contact" naar mijn email 

Meer weten? Of wil je gewoon iets kwijt? Vul onderstaand formulier in..

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.