Askralen van glas

Is er een dierbare overleden en wilt u met het crematie as een blijvende herinnering dan help ik u graag bij het creëren van een uniek en persoonlijk aandenken. 

U kunt hierbij denken aan een sieraad met as of bijvoorbeeld een gedenkplekje voor in huis.Hoe?

Ik maak graag voor u een persoonlijke herinnering in glas met de as van uw dierbare. Dit doe ik door een klein beetje as te verwerken tussen 2 lagen glas tot een mooie glazen gedenkartikel. Samen kunnen we de juiste kleuren en vormen kiezen om een sieraad te maken die perfect past bij uw herinneringen. 


Wensen?

Herinneringskralen van glas kunnen u helpen om uw dierbare persoon of huisdier een speciaal plekje te geven in uw hart. U kunt ze altijd bij u dragen. Of een speciaal plekje te geven in de inrichting in uw huis. Ik wil graag met u in gesprek om zo aan uw wensen te kunnen voldoen. Samen gaan we op zoek naar hoe ik uw herinnering kan vangen en vertalen naar een glaswerk met as van de overledene.

 

Memoires van as van overledene

Mijn handgemaakte unieke ‘memoires’ van glas zijn een symbolisch en emotioneel aandenken aan uw geliefde en kunnen worden gedragen aan een ketting, ring, armband of mooi plekje in uw huis. Elk glasobject met as is met zorg en respect gemaakt, waardoor geen enkele kraal hetzelfde is en een persoonlijke herinnering vormt aan uw dierbare.


 

Glasbedel met as

Het dragen van een glazen as-bedel kan troost bieden en helpen bij het herinneren van de mooie momenten die u met uw dierbare hebt gedeeld. Het is een tastbare manier om de herinnering aan uw geliefde levend te houden en hen altijd dicht bij u te dragen. Zo'n tastbare herinnering kan troost bieden in moeilijke tijden en kan een manier zijn om de herinnering levend te houden. Het kan helpen bij het rouwproces en het verlies een plekje te geven.

Het is mooi om te weten dat uw dierbare altijd dichtbij is, zelfs als de persoon of huisdier er fysiek niet meer zijn. Een glas-bedel met crematie-as kan een waardevol bezit worden dat u koestert. Het herinnert u eraan dat de liefde en herinneringen die u deelt met uw dierbare voor altijd in uw hart zullen blijven bestaan. Het is een manier om uw dierbare te eren en te gedenken, en om verbondenheid te voelen, zelfs na het afscheid nemen.Wat is er mogelijk?

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een specifieke kleur die past bij uw herinneringen aan uw dierbare, of u kiest voor een bepaalde vorm die symbool staat voor uw band met de overledene. 

De uiteindelijke vorm kan dus in diverse uitvoeringen, een glazen hanger voor aan een ketting, een bedel met as, een glasobject met as voor in huis, een pandora stijl kraal met as, een trollbead stijl kraal, of misschien heeft u zelf een ander idee om de as van de overledene in te verwerken? Bespreek dit gerust, dan kijk ik wat er mogelijk is binnen de eigenschappen van glas. 

Kosten

Afhankelijk van hoe de kraal of het sieraad eruit zal zien, zal ook de prijs variëren. Maar als indicatie een gewone kraal zonder zilveren kern kost 30 euro. Een hanger afgewerkt met zilver 925 zal vanaf 55 euro kosten. 

Er is ongeveer een klein theelepeltje aan as nodig om een sieraad te maken. Het is mogelijk om dit op te sturen via de post. Omdat het handwerk is zal het ongeveer 2 weken duren voor het sieraad klaar is. Het is verstandig om eerst contact met me op te nemen, zodat we eerst in gesprek kunnen zodat ik al uw wensen kan meenemen in het maken.


Neem contact met me op.

Als u geïnteresseerd bent om iets te laten maken met de as van uw dierbare, kunt u contact opnemen via email of onderstaand contactformulier. Ik zal u dan zo snel mogelijk terugbellen.  
Ik zal u begeleiden in het proces en ervoor zorgen dat de herinnering met as in glas met zorg en respect wordt vervaardigd. Zo kunt u een uniek en persoonlijk aandenken aan uw dierbare dat voor altijd bij u zal blijven.

Vlamhart

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.